ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ ГИ СМЕСТИ ДЕЦАТА ОД ВТОРАТА СМЕНА

18.06.2014 17:31
DSC_0844_resize

za tekst

Летниот камп на Металург ги испрати децата од првата смена, а потоа ги смести децата од втората смена, која е побројна, со 195 деца од Скопје, Прилеп и од Куманово. Со овие деца ќе работат тренерите Силвана Миленковиќ, Даниела Тасеска, Александар Трајковски, Гоце Макалоски, Јуле Црвенкоска, Никола Матлиески и Филип Глигоров. Уште 40 деца од нашата школа во Охрид ќе се приклучуваат на тренинзите и на натпреварите.

Пристигнувањето на децата од втората смена:

Прочитано 1.739 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 8 = 15