MAРТИН МАНАСКОВ ПОЛНИ 20 ГОДИНИ

07.06.2014 15:27
DSC_0103_resize3

za tekst

Средниот бек на Металург, Мартин Манасков, денеска полни 20 години. На Мартин му посакуваме добро здравје, среќа во животот и нови спортски успеси.

                                                                      РК Металург

Прочитано 718 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 7 = 8