МЕТАЛУРГ – ХАМБУРГ 23:25 (14:12). НАТПРЕВАРОТ СЕ ОДИГРА НА 26.02.2012, ВО САЛАТА “БОРИС ТРАЈКОВСКИ“.

26.02.2012 22:09
Прочитано 44 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + 2 =