МЕТАЛУРГ ПРИРЕДИ КОКТЕЛ ЗА СВОЈОТ ТРЕНЕРСКИ КАДАР

29.12.2011 23:55
DSC_0282_resize

Вечерва во “Ретро“, Металург приреди коктел за својот тренерски состав. На коктелот присутствуваше управата на клубот и тренерите на сите наши екипи и школи. Средбата помина во весела и пријателска атмосфера во која сите го изразија своето задоволство од резултатите постигнати во годината на заминување. Се разделивме со надеж дека новата, 2012 година, ќе биде уште поплодна и поуспешна.

Фотогалериј:

Прочитано 418 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 1