Металург успешно се претстави на Саемот за кариера и алумни на ФОН

17.04.2019 19:22
6a_resize

Металург и нашата академија привлекоа големо внимание меѓу посетителите на саемот за кариера и алумни на приватниот универзитет ФОН, каде што успешно се претставија со сопствен штанд.

Штандот на Металург привлече внимание и имаше голема посетеност од страна на младите студенти, кои покажаа интерес за клубот и за работата на овој расадник на ракометари.

Околу 50 реномирани компанија од Македонија и регионот денеска се преставија на Саемот за кариера и алумни на приватниот универзитетот ФОН.

На свечената церемонија на која им беа врачени дипломите на дипломираните студенти на ФОН имаше и штандови на кои беа претставени брендовите од големи компании од Македонија и од регионот, кои ги отворија вратите за дипломираните студенти и им понудија можност за соработка.

Фото:

Прочитано 153 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 + 9 =