Топ Вести

Металург вчера тренираше во салата “Павилхао Жоао Роча“.

15.09.2018 16:13
Почетна лисабон 2018

Металург вчера тренираше во салата “Павилхао Жоао Роча“ во Лисабон. Денес ќе ја биеме битката со екипата на Спортинг Лисабон.

Прочитано 113 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 − 2 =