МИНИ ЛИГА: ЛИСТА НА СТРЕЛЦИ ВО ГЕНЕРАЦИЈА 98/99 ПО ПЕТТОТО КОЛО

11.06.2012 20:52
logo_slika_zdravje-610x74

Кај генерациуја 98/99 по петтото коло се одиграни вкупно 15 натпревари.

Еве ја крајната листа на стрелци:

Име Екипа

Гол

В.Ангеловска Репро 21

23

Б.Краљевски Ре-Медика

22

Б.Овнарски Бетон

22

А.Николовски Ре-Медика

21

Ф.Поповски Дуферко

16

Ф.Геговски Дуферко

12

С.Кузмановски В.Стоби

11

Д.Димитровски В.Стоби

11

Ѓ.Белински Н.Македонија

10

Д.Ниневски Бетон

10

Д.Петроски Н.Македонија

9

М.Серафимов Бетон

7

Ф.Салемовски Н.Македонија

6

Д.Стојковски Ре-Медика

6

Л.Стефановски В.Стоби

6

М.Јовевски В.Стоби

5

Т.Наумовски В.Стоби

5

Ј.Стојковиќ Ре-Медика

5

И.Џигерова Репро 21

5

А.Мијајевски В.Стоби

5

С.Тошевска Репро 21

5

В.Глигоријадис Репро 21

4

Т.Стојановски Ре-Медика

4

А.Трпевски Н.Македонија

4

М.Ристоска Ре-Медика

3

В.Велевски Дуферко

3

С.Босилковски Н.Македонија

3

В.Рајчин Бетон

2

Б.Наковски Бетон

2

А.Налетовски Дуферко

2

В.Тодоров Ре-Медика

2

М.Јаневска Репро 21

2

Н.Стојановски Н.Македонија

2

К.Божиновски Ре-Медика

2

В.Стојковски Дуферко

2

Н.Стојковски Бетон

2

С.Андреска Ре-Медика

1

С.Маџаров Бетон

1

С.Георгиевски В.Стоби

1

Т.Стојановска Репро 21

1

Б.Китановски Н.Македонија

1

А.Максимовиќ Ре-Медика

1

Н.Саздовски В.Стоби

1

Б.Тодоровски Ре-Медика

1

А.Дрндар Бетон

1

М.Павловска Репро 21

1

С.Стефановска Репро 21

1

С.Атанасовски Н.Македонија

1

Д.Савиќ Дуферко

1

Прочитано 254 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 + 5 =