Мини-лига на Металург – регион Исток: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019 13:38
53870566_436109766958632_5960660161482719232_n_resize

Вчера во Виница се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија најдобрите.

.

Табели:

Машки 2004/5

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Младинец 2 2 0 0 34 22 +12 6
Торо Спорт 1 0 0 1 14 16 -2 0
Д.И.Малешевски 1 0 0 1 8 18 -10 0

.

Машки 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Торо Спорт 3 3 0 0 50 27 +23 9
Д.И.Малешевски 3 2 0 1 52 33 +19 6
Младинец 3 2 0 1 49 31 +18 6
Астра Спорт 3 1 0 2 47 43 +4 3
РК Крива Паланка 3 1 0 2 19 42 -23 3
Весна Акумулатори 3 0 0 3 27 51 -24 0

.

Женски 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Астра Спорт 2 2 0 0 32 10 +22 6
Д.И.Малешевски 2 1 0 1 27 16 +11 3
Младинец 2 1 0 1 13 27 -14 3
РК Крива Паланка 2 0 0 2 11 30 -19 0

.

Машки 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Младинец 2 2 0 0 31 18 +13 6
РК Крива Паланка 2 2 1 0 1 15 11 +4 3
РК Крива Паланка 1 2 1 0 1 11 15 -4 3
РК Крива Паланка 3 2 0 0 2 18 31 -13 0

.

Женски 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
РК Крива Паланка 1 2 2 0 0 16 7 +9 6
РК Крива Паланка 2 2 0 0 2 7 16 -9 0

.

Прочитано 207 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + = 9