МИНИ ЛИГА НА МЕТАЛУРГ, СЕЗОНА 2012 – РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

18.04.2012 14:03
logo_slika_zdravje-610x74

Како и секогаш, екипите се поделени во три генерациски категории: 98/99, 2000/2001 и 2002 и помали.

Се игра во нашата матична сала, “Автокоманда“, секогаш со почеток во 08.30 часот. Постарите две генерации играат 2х15 минути, најмладите 2х10 минути со 5 минути пауза. Се предупредуваат тренерите дека тајмаутот влегува во овие 5 минути. Вкупно ќе се играат пет кола.

 Распоред на натпреварите:


          1.Коло    (недела, 22.04.2012 год.) 

Генерација 98/99:

08.30   Ре-Медика – Нова Македонија

09.10   Винарија Стоби – Дуферко

09.50   Бетон – Репро 21

Генерација 2000/2001:

10.30   Папилон – Рено

11.10   Баурфајнд – Пелистерка Кола

11.50   Факом – Капитал

Генерација 2002 и помали:

12.30   Кемпа – Макстил

13.00   Бекстејџ – Репро 1

 

2.Коло   (недела, 6 мај)

Генерација 98/99:

09.00   Репро 21 – Винарија Стоби

09.40   Нова Македонија – Бетон

10.20   Дуферко – Ре-Медика

Генерација 2000/2001:

11.00   Пелистерка Кола – Папилон

11.40   Рено – Факом

12.20   Капитал – Баурфајнд

Генерација 2002 и помали:

13.00   Репро 1 – Кемпа

13.30   Макстил – Бекстејџ

 

          3.Коло   (недела, 13 мај)

Генерација 98/99:

09.00   Ре-Медика – Бетон

09.40   Винарија Стоби – Нова Македонија

10.20   Репро 21 – Дуферко

Генерација 2000/2001:

11.00   Папилон – Факом

11.40   Баурфајнд – Рено

12.20   Капитал – Пелистерка Кола

Генерација 2002 и помали:

13.00   Кемпа – Бекстејџ

13.30   Репро 1 – Макстил

 

4.Коло   (недела, 20 мај)

Генерација 98/99:

09.00   Репро 21 – Ре-Медика

09.40   Нова Македонија – Дуферко

10.20   Винарија Стоби – Бетон

Генерација 2000/2001:

11.00   Капитал – Папилон

11.40   Бауерфајнд – Факом

12.20   Рено – Пелистерка Кола

Генерација 2002 и помали:

13.00   Макстил – Кемпа

13.30   Репро 1 – Бекстејџ

 

          5.Коло   (датата ќе биде накнадно објавена)

Генерација 98/99:

08.30   Ре-Медика – Винарија Стоби

09.10   Дуферко – Бетон

09.50   Нова Македонија – Репро 21

Генерација 2000/2001:

10.30   Папилон – Бауерфајнд

11.10   Капитал – Рено

11.50   Пелистерка Кола – Факом

Генерација 2002 и помали:

12.30   Кемпа – Репро 1

13.00   Бекстејџ – Макстил

Прочитано 902 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + 6 =