МЛАДЕН РАКЧЕВИЌ: ИМ БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ ШТО СТЕ СО МЕНЕ

11.02.2012 14:49
DSC_0112_resize

Во Металург се јави Младен Ракчевиќ кој е моментално во Црна Гора и се опоравува од тешката повреда:

“Магнетната резонанца го потврди лекарскиот наод дека се работи за скинати предни вкрстени лигаменти. Терминот за операцијата, која ќе се изведува во Нови Сад, е првата недела во март. Им се заблагодарувам за подршката на сите во клубот, на навивачите на Металург и на сите луѓе кои кои беа со мене. Многу Ви благодарам за се“.

Фото:

Прочитано 844 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 3 = 6