Нашата ракометна школа во Тафталиџе врши упис на нови членови

01.02.2018 13:17
27535378_847228555464647_1594858098_o

Најмладата школа во нашето ракометно семејство, лоцирана во ОУ “Братство“ во Тафталиџе, врши упис на нови членови. Школата веќе има преку 20 деца и е под раководство на тренерот Драган Трајковски, тел. 072/223141.

Школата е и дел од мини-лигата на Ракометната Академија Металург и е добра можност во нејзе да тренираат деца кои живеат во тој дел на нашиот главен град.

Школата тренира во салата на ОУ “Братство“, а термините за тренинг се понеделник и среда, од 19 до 20 часот.

Фото:

Прочитано 383 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − 4 =