НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ ДЕНЕСКА НАПОЛНИ 33 ГОДИНИ

17.06.2013 18:36
Naumce-Mojsovski-6-610x404

za tekst

Централниот бек на Металург и на македонската репрезентација Наумче Мојсовски денеска наполни 33 години. Му посакуваме долг и среќен живот, добро здравје и нови спортски успеси.

                                                        Металург

Прочитано 503 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − 3 =