Никола Матлиески: Кампот ја оправдува својата цел

23.06.2016 17:55
13517793_109774479452999_2010416508_o

Ова е мое петто учество во кампот. Децата се максимално ангажирани за време на тренинзите и на секој тренинг се трудат да научат што повеќе елементи, што ќе им послужат да станат подобри ракометари. Нивното слободно време е исполнето со одење на плажа, игра и забава.

Кампот во целост ја оправдува својата цел, бидејќи гради атмосфера на заедништво и припадност на едно поголемо семејство, а децата од овде заминуваат среќни и задоволни, а тоа за нас е и најважно“, вели Матлиески.

Прочитано 500 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + = 13