НОВА МАКЕДОНИЈА ПОДАРУВА ТЕТРАТКА СО ЛИКОВИТЕ НА НАШИТЕ РАКОМЕТАРИ

14.03.2012 22:59
teteratka2

Саботниот број на весникот Нова Македонија на читателите ќе им донесе невообичаен поклон. Се работи за тетратка со ликовите на двајца наши ракометари, Филип Миркуловски и Наумче Мојсовски. Навистина убав поклон кој веруваме дека ќе го распродаде целокупниот тираж.

Ваквата можност сигурно ќе ги израдува најмладите читатели на најстариот дневен весник во Македонија.

Поклоните ги обезбеди реномираната ортопедска куќа BAUERFEIND.

Прочитано 900 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 8 = 15