НОВИТЕ РАКОМЕТАРИ ГИ ДОБИЈА СВОИТЕ БРОЕВИ НА ДРЕСОВИ

29.07.2013 17:19
563222_424880634254590_2003809201_n_resize1

za tekst

Новите ракометари на Металург ги добија своите броеви на дресови.

Комплетен список:

Дарко Станиќ  (голман)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 1

Гоце Ојлески (лево крило)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 3

Ванчо Димовски (пикер)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 4

Борјан Маџовски (среден бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 5

Дејан Пецаковски (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 6

Ренато Вугринец (десен бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 7

Никола Костески (десно крило)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 8

Гоце Георгиевски (десно крило)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 9

Мартин Манасков (среден бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 10

Дејан Манасков (лево крило)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 11

Филип Миркуловски (среден бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 13

Велко Маркоски (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 14

Златко Мојсоски (десно крило)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 15

Никола Митревски (голман)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 16

Никола Маркоски (пикер)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 17

Наумче Мојсовски (среден бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 18

Павел Атман (среден бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 19

Петар Ангелов (голман)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 20

Сергеј Жедик (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 22

Марко Нелоски (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 24

Петар Топиќ (пикер)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 25

Никола Кеџо (десен бек)   koszulkaaa2_resize_resize бр. 26

Бојан Маџовски (лево крило)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 27

Филип Талески (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 28

Аце Јоновски (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 29

Игор Мандиќ (лев бек)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 39

Жарко Пешевски (пикер)    koszulkaaa2_resize_resize бр. 44

Прочитано 3.881 пати

(2) Коментари

  1. Duri 4 pikera [zosto] zarem e navistina potrebno .Pozdrav i edvaj cekam da pocne prvenstvoto.

  2. Pa treba Cervar da si trenira i svoi hrvati a ne nasite mladi da gi uci.

Напиши одговор на JOCE Откажи одговор


6 + 9 =