НОВО СООПШТЕНИЕ

28.09.2018 09:00
Инстаграм 2018

Почитувани, во еден подолг период поради одредни препреки, РК Металург не беше во можност навремено да ја уредува и дополнува својата официјалната страница на веб – сајтот Фејсбук, вклучително и официјалниот профил на онлајн сервисот Инстаграм. Проблемите се зад нас и ги повикуваме сите љубители на ракометот, а особено нашите обожаватели, да не следат на нашите мрежни места. Притоа ќе настојуваме со поголема динамика да ги збогатуваме содржините. Во понатамошниот план се предивуваат нови дејствија за кои навремено ќе известиме. Како прилог ги споделуваме следните врски:

Официјална страница на РК Металург на Фејсбук

Официјален профил на Инстаграм

Прочитано 469 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 3 = 4