Топ Вести

Од утре низ Европа ќе се играат бараж-натпреварите за пласман на СП 2019

07.06.2018 12:12
0_GER_DEN_2019_logo_600x400_resize

Од утре низ Европа ќе се играат бараж-натпреварите за пласман на СП 2019. Се работи за вкупно девет бараж-двојки, кои во директна пресметка ќе ги дадат учесниците на СП 2019 во Германија и во Данска.

.

Распоред на натпреварите:

Бараж-двојки 1 натпревар 2 натпревар
Литванија – Исланд 08.06.2018 г., 19.00 ч. 13.06.2018 г., 20.00 ч.
Чешка – Русија 08.06.2018 г., 20.00 ч. 12.06.2018 г., 16.00 ч.
Словенија – Унгарија 09.06.2018 г., 20.00 ч. 13.06.2018 г., 19.00 ч.
Холандија – Шведска 09.06.2018 г., 16.00 ч. 13.06.2018 г., 19.15 ч.
Норвешка – Швајцарија 09.06.2018 г., 19.15 ч. 12.06.2018 г., 18.15 ч.
Хрватска – Црна Гора 09.06.2018 г., 20.00 ч. 14.06.2018 г., 20.00 ч.
Србија – Португалија 10.06.2018 г., 18.00 ч. 14.06.2018 г., 21.00 ч.
Белорусија – Австрија 10.06.2018 г., 17.00 ч. 13.06.2018 г., 20.15 ч.
Македонија – Романија 10.06.2018 г., 20.30 ч. 13.06.2018 г., 18.30 ч.

.

 

Прочитано 35 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 3 = 8