Одигран е последниот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток

12.05.2019 23:44
_DSC0094_resize

Денеска во Македонска Каменица е одигран последниот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Во организација на Астра Спорт, нашата школа од овој град предводена од Мирјана Гошевска, одиграни се последните 12 средби од тековната сезона и постигнати се следните резултати.

.

Резултати:

10.00  Весна Акумулатори – Торо Спорт   М.2006/7   0:11 (0:4)

10.40  Дедо Иљо Малешевски – Астра Спорт    М.2006/7   9:11 (5:7)

11.20  РК Крива Паланка – Младинец    М.2006/7   12:15 (6:6)

12.00  Торо Спорт – Дедо Иљо Малешевски    М.2004/5   15:6 (10:5)

12.40  РК Крива Паланка – Астра Спорт    Ж.2006/7   0:25 (0:10)

13.20  Младинец – Дедо Иљо Малешевски    Ж.2006/7   4:7 (3:5)

14.00  Младинец – Весна Акумулатори    М.2006/7   16:9 (9:4)

14.40  Астра Спорт – РК Крива Паланка    М.2006/7   14:4 (8:1)

15.20  Торо Спорт – Дедо Иљо Малешевски    М.2006/7   6:15 (5:10)

16.10  РК Крива Паланка 2 – Младинец    М.2008 и помали   6:9 (4:3)

16.40  РК Крива Паланка 3 – РК Крива Паланка 1   М.2008 и помали   8:10 (4:5)

17.10  РК Крива Паланка 1 – РК Крива Паланка 2   Ж.2008 и помали   12:10 (6:5)

Прочитано 183 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 4