Одиграно е второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Резултати

10.03.2019 16:15
_DSC0066_resize

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното второто коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје.

Одиграни се вкупно 24 натпревари меѓу екипи на нашите школи од Скопје, Кичево и од Кавадарци и посигнати се следните резултати.

.

Резултати:

Сабота:

08.30  Репро 21 – РЖ Институт   М.2006/7   17:10 (8:6)

09.10  Синалко – Кожувчанка   Ж. 2006/7   13:0 (8:0)

09.50  РК Металург – Тиквеш   М. 2004/5   5:10 (3:6)

10.30  РЖ Институт – Ре Медика   М.2006/7   13:22 (7:12)

11.10  Синалко – Нова Македонија   Ж. 2006/7   4:5 (4:4)

11.50  Рено – Тиквеш 1   М. 2008   4:13 (2:8)

11.50  Стоби – Репро 1   М. 2008   13:3 (10:1)

12.20  Хотел Бетон – Металург кадети   М. 2008   3:21 (2:10)

12.20  Бетон – Металург пионери   М. 2008   6:7 (3:5)

12.50  Металург Јуниорки – Колибри   Ж. 2008   4:13 (2:6)

12.50  Металург Јуниор – Факом   М. 2008   3:16 (2:9)

13.20  Тиквеш 2 – Стоби   М. 2008   6:3 (2:2)

13.20  Весна Акумулатори – Рено   М. 2008   7:9 (2:4)

13.50  Металург кадети – Бетон   М. 2008   3:10 (0:6)

13.50  Репро 1 – Хотел Бетон   М. 2008   11:1 (6:1)

14.20  Тиквеш 1 – Металург Јуниор   М. 2008   21:3 (9:2)

14.20  ЖРК Металург  – Металург Јуниорки   Ж. 2008   6:7 (5:5)

Недела:

08.30  Кемпа – Ре Медика  М.2006/7   6:14 (2:7)

09.10  РК Металург – ПГО  М. 2004/5   15:12 (6:8)

09.50  Репро 21 – Хандбал Старс   М.2006/7   17:4 (12:1)

10.30  Весна Акумулатори – Хандбал Старс   М. 2008  1:9 (0:4)

10.30  ЖРК Металург – Хандбал Старс   Ж. 2008   4:16 (0:10)

11.30  Хандбал Старс – Факом   М. 2008   1:20 (1:13)

11.30  Колибри  – Хандбал Старс   Ж. 2008   8:8 (4:4)

Прочитано 177 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − 1 =