Топ Вести

ОВОЈ ВИКЕНД СЕ ИГРА ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

19.05.2015 16:15
logo_resize1

za tekst

Овој викенд се игра последното, петто коло на мини-лигата на Металург.

 

Распоред:

Сабота, 23 мај

Мини ракомет:

Терен 1:

09.00:  Стоби – Металург ТВ  (машки 2004/5)

09.30:  Дуле 99 – Пелистерка кола  (машки 2004/5)

10.00:  Бетон – Металург Аеродром  (машки 2004/5)

10.30:  Радио Бубамара – Колибри  (женски 2004/5)

11.00:  Сити радио – Металург пионери  (машки 2006 и помали)

Терен 2:

09.00:  Кемпа – Веб сајт Металург  (машки 2004/5)

09.30:  Рено – Исо Спорт  (машки 2004/5)

10.00:  Металург Влае – Металург Петровец  (женски 2004/5)

10.30:  Металург Автокоманда – Бауерфајнд  (женски 2004/5)

11.00:  Винарија Стоби – Канал 77  (машки 2006 и помали)

 

Недела, 24 мај

Голем ракомет:

09.00:  Дојрана – Репро 21 (машки 2002/3)

09.40:  Хазена – РК Металург  (машки 2002/3)

10.20:  Макстил – Пелистерка  (машки 2002/3)

11.00:  Виталија – Ре-Медика  (женски 2002/3)

11.40:  Евроинс – ЖРК Металург  (женски 2002/3)

12.20:  Хотел Бетон – Репро 1  (машки 2002/3)

13.00:  ПГО – Металург 2  (машки 2002/3)

13.40:  Н.Македонија – Металург фан шоп  (машки 2002/3)

Прочитано 549 пати

(1) Коментар

  1. Маеталург Влае најакиии

Напишете коментар


3 + 6 =