Топ Вести

Play Off – Домашна Лига

Плејоф на Супер машка лига – Табела

Бр.

 ЕКИПА  НАТ.  ПОБ.  НЕР.  ПОР.  ГОЛ.  БОД.

1.

 Металург  3  2  1  0  89:77  7

2.

 Вардар  2  2  0  0  65:43  6

3.

 Е. Работник  3  1  1  1  78:80  4

4.

 Т. Пролет  3  1  1  1 76:81 4

5.

 Охрид  3  0  1  2  58:74  1

6.

 Пелистер  2  0 0 2  41:52  0

Коло 1:

Металург – Тинекс Пролет 2  35:26 (17:11)

Охрид – Вардарб  14:27 (6:14)

Е. Работник – Пелистер  22:15 (10:9)

Коло 2:

Тинекс Пролет – Пелистер  30:26 (13:9)

Вардар – Е. Работник  38:29 (18:8)

Металург – Охрид  27:24 (16:11)

Коло 3:

Охрид – Тинекс Пролет  20:20 (10:8)

Е. Работник – Металург  27:27 (12:11)

Пелистер – Вардар

Коло 4:

Тинекс Пролет – Вардар

Металург – Пелистер

Охрид – Е. Работник

Коло 5:

Е. Работник – Тинекс Пролет

Пелистер – Охрид

Вардар – Металург

Коло 6:

Тинекс Пролет – Металург

Вардар – Охрид

Пелистер – Е. Работник

Коло 7:

Пелистер – Тинекс Пролет

Е. Работник – Вардар

Охрид – Металург

Коло 8:

Тинекс Пролет – Охрид

Металург – Е. Работник

Вардар – Пелистер

Коло 9:

Вардар – Тинекс Пролет

Пелистер – Металург

Е. Работник – Охрид

Коло 10:

Тинекс Пролет – Е. Работник

Охрид – Пелистер

Металург-Вардар