ПОЛА МИЛИОН ПОСЕТИ НА САЈТОТ НА МЕТАЛУРГ

07.05.2012 01:11
sajt_resize6_resize

За две години, колку што постои, сајтот на Металург е посетен 506.712 пати при што се прочитани 2.000.000 наши страници и погледани преку 9.000.000 наши фотографии.

Нашите посетители доаѓаат од 115 држави во светот, од сите континенти.

Особена популарност нашиот сајт стекна во 2012 година во која во првите четири месеци бележиме дури 250.136 посети. Според овие показатели, сајтот на Металург е еден од најпосетуваните клупски ракометни сајтови во Јужна, Централна и Источна Европа.

Со почетокот на новата сезона нашиот сајт ќе биде целосно редизајниран, помодерен и дополнет со своја англиска верзија.

Прочитано 492 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 6