Познат е изгледот на двете групи од главната фаза. Табели

15.01.2020 23:11
795814099_1280x720_resize

По завршувањето на групната фаза станаа познати 12-те учесници на главната фаза.

Формирани се две нови групи, со по шест репрезентации и пренесени се меѓусебните бодови одгрупните фази.

 

Група I:

Capture

Група II:

Capture

Прочитано 496 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 + = 7