Топ Вести

ПОЗНАТИ СЕ СОСТАВИТЕ НА ДВЕТЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИИ. ТАЛЕСКИ, ПЕШЕВСКИ, КОСТЕСКИ И ОЈЛЕСКИ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ НА ПАРКЕТ

03.05.2015 14:07
Makedonija-Francija (OD IGRA) (42)

za tekst

Македонија и Франција ги објавија своите состави за денешната квалификациска средба во Тулуз. Сите четворица репрезентативци на Металург се во составот.

Македонија ќе настапи во следниот состав: Ристовски, Ангелов, Георгиевски, Јоновски, Костески, К.Лазаров, Ф.Лазаров, Манасков, Маркоски, Миркуловски, Митков, Ојлески, Пешевски, Прибак, Стоилов и Талески.

Клод Онеста се реши за следните ракометари: Омејер, Думулин, Абало, Аниќ, Клер, Ди Панда, Гигу, Онрубија, Жоли, Н.Карабатиќ, Л.Карабатиќ, Мае, Н’Гуесан, Нарцис, Порт и Сораиндо.

Натпреварот ќе почне во 17.05 часот.

Прочитано 2.194 пати

(1) Коментар

  1. Najakiste veruvajtee

Напишете коментар


8 − = 3