Пред нас е последното коло од мини-лигата на Металург за регион Скопје. Распоред

23.04.2018 13:48
190222217_DSC0001_resize

В недела, на 29 април, во Автокоманда ќе се одигра последното коло од мини-лигата на Металург за регион Скопје. За многу екипи ова ќе биде последна шанса да обезбедат место во фајналфорот на лигата.

Планирани се 28 натпревари на кои ќе настапат екипи од Скопје, Охрид, Кичево и од Прилеп. Ќе се играат натпревари од мини-ракомет и од стандарден ракомет.

.

Распоред:

08.30  Кемпа – Макстил  Машки 2006/7

08.30  Репро 21 – Бетон   Машки 2006/7

09.00  Факом – Металург Јуниор   Машки 2008 и помали

09.00  Репро 1 – Кадети Металург    Машки 2008 и помали

09.30  Хандбал Старс – Дуферко   Машки 2008 и помали

09.30  Весна – Ревита   Женски 2008 и помлади

10.00  Рено – Хандбал Старс   Машки 2006/7

10.00  Ре Медика – РШ Макалоски   Машки 2006/7

10.30  Бетон – Сани 14   Машки 2006/7

10.30  Колибри – Хандбал Старс   Женски 2006/7

11.00  Хотел Бетон – Сани 14   Женски 2006/7

11.00  Маја – Хандбал Старс   Женски 2008 и помали

11.30  Хандбал Старс – Кемпа   Машки 2006/7

11.30  Рено – Репро 21   Машки 2006/7

12.00  РШ Макалоски – Макстил   Машки 2006/7

12.00  Бетон – Ре Медика   Машки 2006/7

12.30  Хандбал Старс – Ревита  Женски 2008 и помали

12.30

13.00  Кемпа – Сани 14   Машки 2006/7

13.00  РЖ Институт – РШ Макаловски   Машки 2006/7

13.30  Хандбал Старс – Весна  Женски 2008 и помали

13.30  Макстил – Хандбал Старс  Машки 2006/7

14.00  Сани 14 – Рено   Машки 2006/7

14.00  Ревита – Маја   Женски 2008 и помали

14.40  Сани 14 – РШ Макалоски   Женски 2004/5

15.20  РК Металург – Сани 14   Машки 2004/5

16.00  Стоби – Хандбал Старс   Женски 2004/5

16.40  Нова Македонија – РШ Макалоски  Женски 2004/5

17.20  Сани 14 – ПГО   Машки 2004/5

Натпреварите ќе завршат во 18.00 часот

Прочитано 31 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − 5 =