Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ЃОРЃИЈА ПУЛЕВСКИ“

05.09.2013 13:15
logo

Ракометна школа “Ѓорѓија Пулевски“, е лоцирана во населбата Аеродром.

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ѓорѓија Пулевски“.

Термини: понеделник и среда, од 17.30 до 18.30 часот.

Тренер: Оливер Димитриоски, тел. 078/420292.

Прочитано 920 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − 3 =