Ракометна школа ООУ “Аврам Писевски“, во с. Бардовци

08.10.2018 15:54
69653660_956912951335823_2276418527571214336_n

Ракометна школа ООУ “Аврам Писевски“, во с. Бардовци.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ОУ “Аврам Писевски“.

Термини:

Понеделник и среда:   19.00 – 20.00 ч.

Тренер:

Дијана Софтовска, тел. 070 242 892

Прочитано 188 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − 6 =