Ракометна школа ООУ “Братство“, населба Тафталиџе

08.10.2018 16:13
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “Братство“ е лоцирана во населбата Тафталиџе.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Братство“.

_DSC0068_resize_resizeТермини:

Понеделник и среда, од 20.00 до 21.00 часот.

Тренер:

Драган Трајковски, тел. 072/223141.

Прочитано 306 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 4 = 9