Ракометна школа ООУ “Димитар Беровски“, населба Ѓорче Петров

08.10.2018 16:02
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “Димитар Беровски“ е лоцирана во населбата Ѓорче Петров.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Димитар Беровски“.

Термини:

Понеделник:   20.00 – 21.00 ч.

Четврток:   20.00 – 21.00 ч.

Тренер:

Маја Малцова, тел. 078/ 440288

Прочитано 120 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 3