Ракометна школа ООУ “Ѓорѓија Пулевски“, населба Аеродром

08.10.2018 15:56
7112016logo_resize_resize

Ракометна школа ООУ “Ѓорѓија Пулевски“ е лоцирана во населбата Аеродром.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Ѓорѓија Пулевски“.

_DSC0055_resize_resizeТермини:

Понеделник:  20.30 – 21.30 ч. (машки)

Вторник:  20.30 – 21.30 ч. (женски)

Четврток:   20.30 – 21.30 ч. (машки)

Петок:   20.30 – 21.30 ч. (женски)

Тренер:

Тања Димитриоска, тел. 078/ 420262

Прочитано 142 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − = 4