Ракометна школа ООУ “Гоце Делчев “, населба Горно Лисиче

08.10.2018 16:13
69653660_956912951335823_2276418527571214336_n

РШ “Гоце Делчев“ е нашата школа во населба Горно Лисиче.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ОУ “Гоце Делчев“.

Термини:

Понеделник и среда:   18.00 – 19.00 ч.

Петок:    18.00 – 20.00 ч.

Тренер:

Стефан Босилковски, тел. 078 307 751

Прочитано 449 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + 2 =