Ракометна школа ООУ “Кирил Пејчиновиќ“, населба Кисела Вода

08.10.2018 16:11
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “Кирил Пејчиновиќ“ е лоцирана во населбата Кисела Вода.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Кирил Пејчиновиќ“.

_DSC0065_resize_resizeТермини:

Понеделник:   17.00 – 18.00 ч.

Среда:   21.00 – 22.00 ч.

Тренер:

Габриела Миленковска, тел. 078/ 266684

Прочитано 235 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 6 = 15