Ракометна школа ООУ “Коле Неделковски “, во Центар

08.10.2018 15:29
69653660_956912951335823_2276418527571214336_n

РШ “Коле Неделковски “ е нашата школа во Центар.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ОУ “Коле Неделковски “.

Термини:

Среда:   19.30 – 20.30 ч.

Петок:    19.00 – 20.00 ч.

Тренер:

, 078 420-262

Прочитано 109 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − 5 =