Ракометна школа ООУ “Крум Тошев“, населба Трубарево

08.10.2018 15:47
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “Крум Тошев“ е лоцирана во населбата Трубарево.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Крум Тошев“.

_DSC0064_resize_resizeТермини:

Понеделник:   19.30 – 20.30 ч.

Четврток:   18.30 – 19.30 ч.

Тренер:

Даниела Тасевска, тел. 070/ 568702

Прочитано 59 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + 2 =