Ракометна школа ООУ “Кузман Јосифовски – Питу“, населба Кисела Вода

08.10.2018 16:08
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “Кузман Јосифовски – Питу“ е лоцирана во населбата Кисела Вода.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Кузман Јосифовски – Питу“.

_DSC0065_resize_resizeТермини:

Вторник:   18.00 – 19.00 ч.

Четврток:   18.00 – 19.00 ч.

Тренер:

Габриела Миленковска, тел. 078/ 266684

Прочитано 149 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 3