Ракометна школа ООУ “Љубен Лапе“, населба Аеродром

08.10.2018 15:54
7112016logo_resize_resize

Ракометна школа “Љубен Лапе“ е лоцирана во населбата Аеродром.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ“Љубен Лапе“.

_DSC0060_resize_resizeТермини:

Среда:   20.30 – 21.30 ч.

Петок:   19.30 – 20.30 ч.

_DSC0058_resize_resizeТренери: 

Томислав Христов, тел. 076/ 235768

Анета Фидановска,  тел. 071/ 306681

Прочитано 146 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 5