Ракометна школа ООУ “П.П.Његош“, населба Колонија Идризово

08.10.2018 15:29
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “П.П.Његош“ е лоцирана во населбата Колонија Идризово.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “П.П.Његош“.

_DSC0064_resize_resizeТермини:

Вторник:   17.00 – 18.00 ч.

Петок:   17.00 – 18.00 ч.

Тренер:

Даниела Тасевска, тел. 070/ 568702

Прочитано 48 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − = 0