Ракометна школа ООУ “Ристо Крле“, населба Кадино

08.10.2018 15:24
7112016logo_resize_resize

Ракометната школа ООУ “Ристо Крле“ е лоцирана во населба Кадино.

Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Ристо Крле“.

_DSC0064_resize_resizeТермини:

Понеделник:   16.00 – 17.00 ч.

Среда:   16.00 – 17.00 ч.

Тренер:

Даниела Тасевска, тел. 070/ 568702

Прочитано 40 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 5 = 4