Ракометна школа “ Спортски центар“, населба Ново Лисиче

08.10.2018 16:08
69653660_956912951335823_2276418527571214336_n

РШ “Спортски центар“ е нашата школа во Ново Лисиче.

Своите тренинзи ги одржува во салата на “Спортскиот центар“.

Термини:

Вторник и четврток:   18.00 – 19.00 ч.

Тренер:

Тања Димитриоска, тел. 078 420 262

Прочитано 215 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + = 5