РАКОВОДНИ ТЕЛА

01.12.2011 01:38
DSC04427_resize_resize

Во тетратката на Коле наоѓаме дека, во 1972 година, претседател на РК Металург е Серафимов Глигор, а членови на управа се другарите: Гулевски Миќо, Макревски Насте, Пустина Крешимир, Богдановски Никола.

Веќе во 1974 година, претседател е Каневчев Андон, а членови на управа се другарите: Божиќ Миодраг, Ниневски Веле, Гулевски Миќо, Миовски Илија, и Пустина Крешимир.

Во еден период (не се ваведува годината) претседател е Теменугов Боро, а членови на управа се другарите: Божиќ Миодраг, Ниневски Веле, Гулевски Миќо, Пустина Крешимир, Каневчев Андон, Томовски …

Повторно без дата, претседател Грчевски Никола и членови на управа, другарите: Јованов, Теменугов, Ниневски Веле и Ристо, Божиќ Миодраг, Пустина Крешимир и Каневчев Андон.

Фото:

Прочитано 188 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 2 = 5