Топ Вести

РАСПОРЕД НА ЧЕТВРТОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

13.05.2015 12:10
logo_resize1

za tekst

В сабота и в недела (16 и 17 мај) ќе се одигра четвртото коло во мини-лигата на Металург.

Распоред на колото:

Сабота:

Мини ракомет:

Терен 1:

09.00:  Металург ТВ – Бетон  (машки 2004/5)

09.30:  Металург Аеродром – Дуле 99  (машки 2004/5)

10.00:  Пелистерка кола – Стоби  (машки 2004/5)

10.30:  Колибри – Металург Автокоманда  (женски 2004/5)

11.00:  Канал 77 – Сити радио  (машки 2006 и помали)

Терен 2:

09.00:  Веб сајт Металург – Рено  (машки 2004/5)

09.30:  Исо Спорт – Факом  (машки 2004/5)

10.00:  Бауерфајнд – Металург Влае  (женски 2004/5)

10.30:  Металург Петровец – Радио Бубамара  (женски 2004/5)

11.00:  Металург пионери – Металург кадети  (машки 2006 и помали)

 

Недела:

Голем ракомет:

09.00:  Репро 21 – Макстил  (машки 2002/3)

09.40:  Пелистерка – Хазена  (машки 2002/3)

10.20:  РК Металург – Дојрана  (машки 2002/3)

11.00:  ЖРК Металург – Виталија  (женски 2002/3)

11.40:  Ре-Медика – Виндија  (женски 2002/3)

12.20:  Репро 1 – Н.Македонија  (машки 2002/3)

13.00:  Металург фан шоп – ПГО  (машки 2002/3)

13.40:  Металург 2 – Хотел Бетон  (машки 2002/3)

Прочитано 655 пати

(1) Коментар

  1. Кога веќе ја нарекувате “ЛИГА” редно е Оваа година да обезбедите пехари и медали за најдобрите.
    Мала симболика што многу ке влијае на децата. Поздрав

Напишете коментар


2 + 5 =