Распоред на натпреварите на фајналфорот на мини-лигата на Металург

22.05.2019 11:48
logo_resize-610x305-610x305-610x305

Завршницата во мини-лигата на Металург за сезона 2018/19 ќе се одигра на 2 јуни и по следниот распоред:

.

Распоред на натпреварите:

Полуфинални средби:

09.30  Младинец (Кочани) – Бетон (Скопје)  М.2008 и помали

09.30  Крива Паланка 1 (Крива Паланка) – Колибри (Скопје)  Ж.2008 и помали

09.55  Хандбал Старс (Кичево) – Крива Паланка 2 (Крива паланка)  Ж.2008 и помали

09.55  Тиквеш (Кавадарци) – Крива Паланка 1 (Крива Паланка)  М.2008 и помали

10.25  Младинец (Кочани) – РК Металург (Скопје)  М 2004/5

11.00  Тиквеш (Кавадарци) – Торо Спорт (Виница)  М 2004/5

11.35  Ре Медика (Скопје) – Младинец (Кочани)  М.2006/7

12.10  Торо Спорт (Виница) – Репро 21 (Скопје)  М.2006/7

12.45  Астра Спорт (Македонска Каменица) – Синалко (Скопје)  Ж.2006/7

13.20  Нова Македонија (Скопје) – Д.И.Малешевски (Берово)  Ж.2006/7

Средби за 3. место:

13.55  Поразените екипи од полуфиналните средби на М.2004/5

14.30  Поразените екипи од полуфиналните средби на М.2006/7

15.05  Поразените екипи од полуфиналните средби на Ж.2006/7

15.50  Поразените екипи од полуфиналните средби на М.2008 и помали

15.50  Поразените екипи од полуфиналните средби на Ж.2008 и помали

Финални средби:

16.15  Победниците од полуфиналните средби на Ж.2008 и помали

16.40  Победниците од полуфиналните средби на М.2008 и помали

17.15  Победниците од полуфиналните средби на Ж.2006/7

17.50  Победниците од полуфиналните средби на М.2006/7

18.25  Победниците од полуфиналните средби на М.2004/5

19.20  Свечено затворање и прогласување на најдобрите

Прочитано 251 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 + 4 =