Распоред на натпреварите на меѓународниот турнир “ КЛ7 2020“

24.01.2020 15:35
83198113_175920510446615_5653259851640340480_o

Од денеска почнува првото издание на меѓународниот турнир на КЛ7 – “КЛ7 2020“.

Металург на овој турнир учествува со две свои екипи – генерација 2002 и генерација 2004.

.

Распоред:

Петок, 24 јануари:
 .
16:00 часот           Металург – Вардар (генерација 2004)
18:00 часот           КЛ7 – Металург (генерација 2002)
19:30 часот           КЛ7 – Металург (генерација 2004)
 .
Сабота, 25 јануари:
 .
09:30 часот           Пик Сегед – Вардар ( генрација 2004)
11:00 часот           Пик Сегед – Еурфарм Пелистер (генерација 2002)
12:30 часот           КЛ7 – Пик Сегед (генерација 2004)
———————————————————————————
16:30 часот           Металург – Еурофарм Пелистер (2002)
18:00 часот           КЛ7 – Вардар (генерација 2004)
19:30 часот           КЛ7 – Пик Сегед (генераија 2002)
.
Недела, 26 јануари:
 .
09.30 часот           Еурофарм Пелистер – КЛ7 (генерација 2002)
11:00 часот           Металург – Пик Сегед (генерација 2004)
12.30 часот           Пик Сегед – Металург (генерација 2002)
Прочитано 154 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 6 = 15