РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ НА СП-2013 ВО ШПАНИЈА

07.01.2013 15:43
333

На СП-2013 ќе се одиграат вкупно 84 натпревари, 60 во групната фаза.

Група А: Франција, Германија, Аргентина, Тунис, Црна Гора и Бразил. Се игра во Гранолерс и Барселона.

Група Б: Данска, Македонија, Исланд, Русија, Катар и Чиле. Се игра во Севилја. 

Група Ц: Србија, Словенија, Полска, Јужна Кореја, Белорусија и Саудиска Арабија. Се игра во Сарагоса. 

Група Д: Шпанија, Хрватска, Унгарија, Египет, Алжир и Австралија. Се игра во Мадрид.

Распоред на натпреварите во групната фаза:

11.01.2013 (19.00)  Шпанија – Алжир  ( Мадрид – група Д)

12.01.2013 (15.45)  Србија – Јужна Кореја   (Сарагоса – група Ц)

12.01.2013 (15.45)  Македонија – Чиле   (Севилја –  група Б)

12.01.2013 (16.00)  Германија – Бразил   (Гранолерс –  група А)

12.01.2013 (16.45)  Хрватска – Австралија   (Мадрид – група Д)

12.01.2013 (18.00)  Словенија – Саудиска Арабија   (Сарагоса – група Ц)

12.01.2013 (18.00)  Исланд – Русија   (Севилја –  група Б)

12.01.2013 (18.15)  Аргентина – Црна Гора   (Гранолерс –  група А)

12.01.2013 (19.00)  Унгарија – Египет   (Мадрид – група Д)

12.01.2013 (20.15)  Полска – Белорусија   (Сарагоса – група Ц)

12.01.2013 (20.15)  Данска – Катар   (Севилја –  група Б)

12.01.2013 (20.45)  Франција – Тунис   (Гранолерс –  група А)  

13.01.2013 (15.00)  Бразил – Аргентина   (Гранолерс –  група А)

13.01.2013 (15.45)  Чиле – Исланд   (Севилја –  група Б)

13.01.2013 (17.20)  Тунис – Германија   (Гранолерс –  група А)

13.01.2013 (18.00)  Катар – Македонија   (Севилја –  група Б)

13.01.2013 (19.30)  Црна Гора – Франција   (Гранолерс –  група А)

13.01.2013 (20.15)  Русија – Данска   (Севилја –  група Б)

14.01.2013 (15.45)  Јужна Кореја – Словенија   (Сарагоса – група Ц)

14.01.2013 (18.00)  Белорусија – Србија   (Сарагоса – група Ц)

14.01.2013 (16.45)  Алжир – Хрватска   (Мадрид – група Д)

14.01.2013 (19.00)  Египет – Шпанија   (Мадрид – група Д)

14.01.2013 (20.15)  Австралија – Унгарија   (Мадрид – група Д)

14.01.2013 (20.15)  Саудиска Арабија – Полска   (Сарагоса – група Ц)

15.01.2013 (15.45)  Јужна Кореја – Белорусија   (Сарагоса – група Ц)

15.01.2013 (15.45)  Катар – Русија   (Севилја –  група Б)

15.01.2013 (16.00)  Тунис – Црна Гора   (Гранолерс –  група А)

15.01.2013 (16.45)  Алжир – Египет   (Мадрид – група Д)

15.01.2013 (18.00)  Македонија – Исланд   (Севилја –  група Б)

15.01.2013 (18.00)  Србија – Саудиска Арабија   (Сарагоса – група Ц)

15.01.2013 (18.15)  Германија – Аргентина   (Гранолерс –  група А)

15.01.2013 (19.00)  Шпанија – Австралија   (Мадрид – група Д)

15.01.2013 (20.15)  Данска – Чиле   (Севилја –  група Б)

15.01.2013 (20.15)  Словенија – Полска   (Сарагоса група Ц)

15.01.2013 (20.45)  Франција – Бразил   (Гранолерс –  група А)

15.01.2013 (21.15)  Хрватска – Унгарија   (Мадрид – група Д)

16.01.2013 (15.45)  Македонија – Русија   (Севилја –  група Б)

16.01.2013 (16.00)  Бразил – Тунис   (Гранолерс –  група А)

16.01.2013 (18.00)  Чиле – Катар   (Севилја – група Б)

16.01.2013 (18.15)  Германија – Црна Гора   (Гранолерс –  група А)

16.01.2013 (20.15)  Исланд – Данска   (Севилја – група Б)

16.01.2013 (20.45)  Аргентина – Франција   (Гранолерс –  група А)

17.01.2013 (15.45)  Словенија – Белорусија (Сарагоса – група Ц)

17.01.2013 (18.00)  Саудиска Арабија – Јужна Кореја   (Сарагоса – група Ц)

17.01.2013 (16.45)  Австралија – Алжир   (Мадрид – група Д)

17.01.2013 (19.00)  Унгарија – Шпанија   (Мадрид – група Д)

17.01.2013 (20.15)  Полска – Србија   (Сарагоса – група Ц)

17.01.2013 (21.15)  Хрватска – Египет   (Мадрид – група Д)

18.01.2013 (15.45)  Русија – Чиле   (Севилја – група Б)

18.01.2013 (16.00)  Аргентина – Тунис   (Барселона –  група А)

18.01.2013 (18.00)  Исланд – Катар   (Севилја – група Б)

18.01.2013 (18.15)  Франција – Германија   (Барселона –  група А)

18.01.2013 (20.15)  Данска – Македонија   (Севилја – група Б)

18.01.2013 (20.45)  Црна Гора – Бразил   (Барселона –  група А)

19.01.2013 (15.45)  Белорусија – Саудиска Арабија   (Сарагоса – група Ц)

19.01.2013 (16.45)  Египет – Австралија   (Мадрид – група Д)

19.01.2013 (18.00)  Полска – Јужна Кореја   (Сарагоса – група Ц)

19.01.2013 (19.00)  Шпанија – Хрватска   (Мадрид – група Д)

19.01.2013 (20.15)  Србија – Словенија   (Сарагоса – група Ц)

19.01.2013 (21.15)  Унгарија – Алжир   (Мадрид – група Д)

Прочитано 1.010 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + = 13