Распоред на натпреварите од последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Исток

23.04.2019 12:50
logo_resize-610x305-610x305

На 12 мај (недела) ќе се одигра и последното коло од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Вкупно ќе се одиграат 12 натпревари, кои ќе ги дадат победниците и патниците за фајнал-форот во Скопје.

Турнирот ќе се одигра во Македонска Каменица , а домаќин ќе биде Астра Спорт, предводена од тренерот Мирјана Ѓошевска.

.

Распоред на натпреварите

10.00  Весна Акумулатори – Торо Спорт   М.2006/7

10.40  Дедо Иљо Малешевски – Астра Спорт    М.2006/7

11.20  РК Крива Паланка – Младинец    М.2006/7

12.00  Торо Спорт – Дедо Иљо Малешевски    М.2004/5

12.40  РК Крива Паланка – Астра Спорт    Ж.2006/7

13.20  Младинец – Дедо Иљо Малешевски    Ж.2006/7

14.00  Младинец – Весна Акумулатори    М.2006/7

14.40  Астра Спорт – РК Крива Паланка    М.2006/7

15.20  Торо Спорт – Дедо Иљо Малешевски    М.2006/7

16.10  РК Крива Паланка 2 – Младинец    М.2008 и помали

16.40  РК Крива Паланка 3 – РК Крива Паланка 1   М.2008 и помали

17.10  РК Крива Паланка 1 – РК Крива Паланка 2   Ж.2008 и помали

Турнирот ќе заврши во 17.40 часот.

Прочитано 388 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + = 14