Распоред на првото коло на мини-лигата на Металург

24.02.2020 18:18
DAR_2346_resize1-610x406

В недела, 1 март, во Автокоманда ќе почне 15-тата сезона на мини-лигата на Металург, во која ќе настапат 29 екипи од пет градови.

Распоред на првото коло:

Голем терен

10.00 – 10.35     Кемпа – Бетон                                          машки 2006/07

10.40 – 11.35     К.Паланка – Нова Македонија             женски 2006/07

11.40 – 12.15     Куманово – ПГО                                     машки 2006/07

12.20 – 12.55     Хандбал старс – Нова Македонија      женски 2006/07

Мал терен

13.00 – 13.25     Виталија(М) – Кожувчанка                   машки 2008/09

13.00 – 13.25     Куманово – Хандбал старс          машки 2008/09

13.30 – 13.55     К.Паланка– Џуси                                машки 2008/09

13.30 – 13.55     Ре-медика (Ж) – Хандбал старс  женски 2008/09

14.00 – 14.25     Репро 21 – К. Паланка                                 женски 2008/09

14.00 – 14.25     Колибри – Пелистерка                 женски 2010/помали

14.30 – 14.55     Хандбал старс – Ре-вита     машки/меш 2010/помали

14.30 – 14.55     К.Паланка – Стоби флипс            машки 2010/помали

15.30 – 15.55     Куманово – Изворска                    машки 2010/помали

Прочитано 128 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − = 1