Распоред на утрешниот “Новогодишен турнир“

27.12.2019 20:14
DSC_6314_resize

На турнирот пријавени се 21 екипи во три староски категории (2006/07, 2008/09 и 2010 и помали), кои ќе одиграат 20 натпревари. Поради бројноста и неможноста да се игра по групи, турнирот ќе има елиминациски карактер, по системот кој губи испаѓа.

.

Распоред:

СААТНИЦА ТЕРЕН ДВОЈКИ резултат возраст опис
9.00 – 9.30 Г Кемпа – ПГО   2006/07(мих) А1
9.35 – 10.05 Г Бетон – Куманово   2006/07(М) А2
10.10 – 10.40 Г К.Паланка – Х.Старс Кичево   2006/07 (мих) А3
10.45 – 11.15 Г Кавадарци – поб А2   2006/07 (М) Б1
11.20 – 11.50 Г поб А1 – поб А3   2006/07 Б2
—————– ——— ——————————————– ———- ———- —————–
11.55 – 12.15 Мал – 1 Куманово – Кавадарци 1   2008/09 (М) Ц1
  Мал – 2 Х.Старс Кичево – Ре-вита   2008/09 (Ж)  
12.20 – 12.40 Мал – 1 Х.Старс Кичево – Кавадарци   2008/09 (М) Ц2
  Мал – 2 Виталија – К. Паланка   2008/09 (М) Ц3
12.45 – 13.05 Мал – 1 Изворска – Џуси   2008/09 (мих) Ц4
  Мал – 2 Стоби флипс – Кожувчанка   2010/12 (М)  
13.10 – 13.30 Мал – 1 Колибри – К. Паланка   2010/12 (Ж)  
————— Мал – 2 ————————————— ———- —————- —————–
13.45 – 14.15 Г пор Б1 – пор Б2   2006/07 За 3-то место
14.25 – 14.55 Г поб Б1 – поб Б2   2006/07 Финале
————— ——- —————————————– ———- —————– —————–
15.10 – 15.30 Мал – 1 поб Ц1 – поб Ц3   2008/09 Д1
  Мал – 2 поб Ц2 – поб Ц4   2008/09 Д2
15.35 – 15.55 Мал – 1 пор Ц1 – пор Ц3   2008/09  
  Мал – 2 пор Ц2 – пор Ц4   2008/09  
16.00 – 16.20 Мал – 1 пор Д1 –  пор Д2   2008/09 За 3 место
16.30 – 16.50 Мал – 1  поб Д1 –  поб Д2   2008/09 Финале
 17.00– 18.00   ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ПОБЕДНИЦИТЕ И ДЕЛЕЊЕ НА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА      
Прочитано 251 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 + = 5