РЕПРО 1 ЈА СОВЛАДА ЕКИПАТА НА МАКСТИЛ

15.05.2012 21:26
DSC_0998_resize

Третото коло донесе пресметка помеѓу екипите на “Репро 1“ и “Макстил“. Поуспешни беа момчињата од “Репро 1“ кои извојуваа победа со резултат 6:3.

Видовме две различни полувремиња. Во првото поуспешен беше тимот на “Репро 1“ кој поведе со 4:1, додека во вториот дел се водеше огорчена борба која заврши со нерешен исход, 2:2.

Репро 1 – Макстил   6:3  (4:1)

Репро 1: Димевски, Меловски 1, Танев, Ѓорѓевиќ, Нешиќ, Белиќ, Станимировиќ, Груевски, Стојановски, Тасевски, Пречевски 1, Литовин, Митиќ, Фидановски 2, Богоевски, Глигоријадис 2 и Милковски.         Тренер: Никола Матлиевски.

Макстил: Исмаиловиќ, Петрушевски 1, Ѓорѓевски, Ковачевски, Панчовски, Наков, Спасовски, Мицковски, Сасански, Хаџидаов, Василевски и Фидановска 2.         Тренер: Никола Матлиевски.

Судија: Кристијан Павловски.

Делегат: Капсарева Михаела.

Лекар: Александра Стојановска.

Прочитано 177 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 − = 1