РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛИ ПО ЧЕТВРТТОТО КОЛО

20.05.2012 14:31
logo_slika_zdravje-610x74

Резултати од четврттото коло:

Генерација 98/99

Час

Средба

Крај

Пол.

09.00

Репро 21 – Ре-Медика

14:16

7:7

09.40

Нова Македонија – Дуферко

4:4

2:2

10.20

Винарија Стоби – Бетон

11:12

5:6

Генерација 2000/01

11.00

Капитал – Папилон

7:13

2:4

11.40

Бауерфаинд – Факом

17:7

6:3

12.20

Рено – Пелистерка Кола

6:12

3:6

Генерација 2002 и помали

13.00

Макстил – Кемпа

2:6

1:2

13.30

Репро 1 – Бекстејџ

4:7

2:4

 

Табели по четврттото коло:

Генерација 98/99

Бр.

Екипа

Нат.

Д.Г.

П.Г.

Бод.

1.

Нова Македонија

4

40

22

10

2.

Дуферко

4

30

23

10

3.

Бетон

4

39

34

9

4.

Ре-Медика

4

35

53

3

5.

Винарија Стоби

4

34

37

3

6.

Репро 21

4

35

44

0

Генерација 2000/2001

1.

Баурфајнд

4

66

29

12

2.

Папилон

4

48

19

12

3.

Капитал

4

35

45

4

4.

Пелистерка Кола

4

33

47

3

5.

Факом

4

26

40

2

6.

Рено

4

23

51

1

Генерација 2002 и помали

1.

Бекстејџ

4

29

13

9

2.

Репро 1

4

16

16

6

3.

Кемпа

4

14

23

6

4.

Макстил

4

15

22

3

Прочитано 289 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 + = 17