РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛИ ПО ПРВОТО КОЛО

22.04.2012 21:05
logo_slika_zdravje-610x74

Резултати од првото коло:

Генерација 98/99

Час

Средба

Крај

Пол.

08.30

Ре-Медика – Нова Македонија

5:17

4:10

09.10

Винарија Стоби – Дуферко

6:7

4:2

09.50

Бетон – Репро 21

10:7

4:4

Генерација 2000/01

10.30

Папилон – Рено

18:4

10:1

11.10

Баурфајнд – Пелистерка Кола

19:9

11:4

11.50

Факом – Капитал

8:8

4:5

Генерација 2002 и помали

12.30

Кемпа – Макстил

5:4

2:0

13.00

Бекстејџ – Репро 1

6:0

3:0

 

Табели по првото коло:

Генерација 98/99

Бр.

Екипа

Нат.

Д.Г.

П.Г.

Бод.

1.

Нова Македонија

1

17

05

3

2.

Бетон

1

10

07

3

3.

Дуферко

1

07

06

3

4.

Винарија Стоби

1

06

07

0

5.

Репро 21

1

07

10

0

6.

Ре-Медика

1

05

17

0

Генерација 2000/2001

1.

Папилон

1

18

04

3

2.

Баурфајнд

1

19

09

3

3.

 Факом

1

08

08

1

4.

Капитал

1

08

08

1

5.

Пелистерка Кола

1

09

19

0

6.

Рено

1

04

18

0

Генерација 2002 и помали

1.

Бекстејџ

1

06

00

3

2.

Кемпа

1

05

04

3

3.

Макстил

1

04

05

0

4.

Репро 1

1

00

06

0

Прочитано 256 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + = 12